Arg_tal, pinsamma barndomsutbrott, och personer som faktiskt inte borde blogga, samt en förklaring.

Arg_tal; det har jag döpt filen med det argumenterande talet till, men det är faktiskt ett argtal. Jag blir så irriterad på det. Av så många olika orsaker. På grymt dåligt humör överhuvudtaget idag. Hoppas att det blir bättre längre fram på dagen. Dock inte troligt med tanke på att det är städning på schemat även idag, plus att jag måste lära mig talet samt även lägga till lite för att det är för kort.

---

Jag och P tog fram "frisbeen" även på kvällen igår. Den gången så var det jag som stod för kastandet som ledde till att den hamnade på taket. Det var dock innan vi hade börjat så det känns som om det inte riktigt gills på samma sätt. Var i alla fall duktig och hämtade stegen och vågade till och med klättra upp och hämta den! Med tanke på hur höjdrädd jag är och min ovilja mot stegar så var det faktiskt en stor sak.

Det roliga var att grannen har en dotter som är elva? Jag vet inte riktigt, men i alla fall så såg väl hon mig och P och bestämde sig för att hon och hennes mamma skulle spela badminton. Problemet var bara att hon inte var så bra på det. Så efter att hon hade missat första fjädern så fick hon ett utbrott och började skrika och sprang iväg över trädgården. Hon tjurade sedan i ungefär tio minuter.
Det fick mig att undra hur mångta gånger man själv har fått sådana där meningslösa utbrott? Kan nog tänka mig att jag personligen haft en hel del under mina barndomsår, även om det nu är något jag har förträngt. Känns i alla fall pinsamt att tänka på att man säkert betett sig precis så som hon gjorde igår, allra helst inför publik...

---

Hjälp, jag läste nyss en blogg av en person som verkligen inte kan ha haft ett högt betyg i svenska, och känner mig helt avtrubbad. Känns som om min skrivförmåga försämrats till hälften bara på grund av det jag läste. Så hemskt att sådana människor ens får ha blogg. Nu råkar det kanske vara så att jag har personliga åsikter om den här människan som påverkar en del i just den hypotesen. Men verkligen dåligt skrivet. Så pinsamt att vara nitton, men skriva som en tolvåring!


* Anledningen till att jag skriver frisbee inom citattecken är att det inte är en faktisk frisbee, utan en liknande. Är en stor rund tygsak med en skumring runt som gör att den flyger. Ser ut som en pizza. Dålig förklaring jag vet, men alla frågade varför citattecknet så kan ju likagärna skriva ut det här. Är en grymt rolig sak i alla fall!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback