Jag har en plan Sickan.

Penningaproblemet är något som har gnagt i bakhuvudet ett bra tag nu. Hur kan man på enkelt sätt ordna så att man slipper leva på gränsen under hela sin universitetstid? Skaffa ett extrajobb tänker nog de flesta irriterat, men det är inte riktigt vad jag har i åtanke. Istället så insåg jag snabbt att under min första termin så är det inte studierna som kommer att stå i fokus utan istället kommer jag koncentrera mig på att hitta den rikaste, mest slösaktigaste killen och se till så att han faller för mig. Inte någon speciellt svår uppgift, men måste erkänna att det som störde mig i den här situationen var det faktumet att jag då skulle ligga för pengar. Och även om jag inte ser ner på personer som gör det, så är det inte riktigt min stil.

Men så häromdagen, som en klar blixt från ovan, så fann jag plötsligt lösningen. Bara sådär. Utan någon som helst ansträngning kom jag på den. Planen.
Istället för att leta upp den rikaste, mest slösaktigaste killen så jag jag leta upp den rikaste homosexuella killen. Självklart ska det inte vara en som är ute ur garderoben, då går allt om stöpet. Nej, min plan är så enkel som att leta reda på en homosexuell kille som gömmer sin läggning för sin strikta samt traditionella fader. Precis som på film och TV så ska killen behöva en tjej som någon gång i månaden får göra ett offentligt flickvänsuppträdande med honom inför familjen. Självklart så kommer denna verklighetens flicka vara jag. Som tack för att jag hjälper honom så kommer jag att  en stor, lyxig lägenhet och massor av fickpengar.

Det är helt otroligt så genialisk man ibland lyckas vara. Det bästa med planen är att eftersom att killen i fråga bara vill ha killar och inte bryr sig om vad jag gör så ligger spelfältet fritt att ragga upp någon i mitt hus som kan hjälpa mig då det är spindlar och andra otrevligheter som gäller.

Det näst bästa kommer vara att när jag är färdigutbildad så kommer killen ta mod till sig och berätta för sina föräldrar om sin läggning och de kommer acceptera honom för den han är så lever vi alla lyckliga i alla våra dar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback