Drygt två veckor kvar nu Gotland.

Nästa vecka är det i princip två veckor kvar tills jag flyttar. Då åker jag nämligen till min faster. Där ska jag vara en dryg vecka för att sedan åka tillbaka till ön för en dag så att jag kan packa, tvätta och lasta det sista. Sedan bär det av. Några dagar senare är det upprop.

Saken är den att flytten är i princip det enda jag kan tänka på nu för tiden. Det spelar ingen roll vad jag gör, helt plötsligt ploppar det upp olika saker som måste göras eller som jag måste komma ihåg att införskaffa. Har därför idag påbörjat listor. Jag är nämligen en galen listmakare. Jag gör listor till allt  - till och med när jag sla sova hos en kompis över en natt. Jag glömmer helt enkelt annars. Men den här gången tycker jag dock att listorna är försvarbara på helt godtagbara grunder. Jag ser det närmast som ett krav. Hur skulle det gå utan? Nej precis, det skulle inte gå. Måste även börja rensa och packa. Det blir nog det värsta, rensas ur alla skåp samt bestämma vad som får följa med samt vilket som får stanna kvar. Hur vet man?

Jag är nämligen sådan som helt plötsligt kan få begär efter något jag inte ens han en tanke på de senaste året. bara sådär. Och när det blir så så är det inget annat som passar. Nästan lite primadonna varning på det faktiskt. I alla fall så kommer det bli jättesvårt, speciellt när det kommer till kläder. För då vet man ju inte, tänk om jag helt plötsligt inte kan tänka mig någon annan kjol än den som hänger i garderoben på ön? Blir alldeles knasig bara jag tänker på det.

---

Dessutom finns det en hel del saker man vill hinna med och göra här på ön innan man åker. Jag har till exempel inte varit på Fårö på flera år. Jag har alltid sagt att innan jag lämnar Gotland ska jag gå på alla gator innanför murarna - det har jag inte gjort. Jag har inte badat än i år, inte ens i någon insjö. Jag vill till Blå Lagunen. Det är så mycket att jag inte ens kan komma på allt här och nu. Och så finns det såklart även personer jag vill hinna att träffa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback