WildKids med Internationell Handel och Hjältar.

Idag så har jag sett på mitt första hela WildKids-program. Förut har jag bara sett glimtar. Det är verkligen överraskande bra. Hejar såklart på björnarna eftersom att det är en från Gotland där. Hoppas bara att han inte är bror till någon jag ogillar, haha. Kan dock inte minnas att jag var så pinsam som barn? Förmodligen så var jag det heller aldrig. Har alltid varit "tråkig".
Ska i alla fall försöka komma ihåg att se nästa vecka också: "Vet inte riktigt hur tävlingen ska gå eftersom att alla är kära i alla." eller något i den stilen (Wille).
Och för att citera min TVkamrat samt lillebror: "Det är ju som värsta dokusåpan."

Har dessutom varit duktig och pluggat idag. Anledningen till att det blev så mycket gjort som det faktiskt blev [samtliga samhällsfrågorna - förutom en] måste jag ge F äran för. Tack för det trevliga sällskapet och tack för leendena. Fast du är inte förlåten för vattenochbark-hypotesen!

---

För den intresserade så blev det aldrig något Heroes i går kväll, minns inte vad jag gjorde i stället. Men såg det i alla fall idag. Grymt. -Och självklart så ser jag det i ordning Younes, annars skulle man ju aldrig förstå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback