Städat språkbruk mina damer och herrar.

Den här veckan har verkligen varit apa. I morse efter att haft genomgång så märke J att datumen inte stämde, så vi var tvungen att göra om allting. Så istället för måleri så såg vi på Clockwork Orange. Det var helt okej, trevligt och så vidare - men det var inte det jag var inställd på. Det var inget som jag lika gärna kunde ha gjort hemma. Plus att det var väldigt kallt i rummet. Sedan så inleddes väntan på projektmötet, vilket - surprise surprise - inte blev av.

Nu sitter jag här, uttråkad och trött, önskandes att klockan vore mer än halv sju så att jag skulle få gå och lägga mig. Visst skulle jag kunna krypa ner i sängen nu - förutsatt att jag vore bäbis det vill säga. Plus att jag vill inte missa Criminal Minds och Law and Order: SVU. Det är de enda serierna som jag följer slaviskt på TV. Men jag borde verkligen gå och lägga mig tidigt ikväll.
Det känns nämligen som om det är fredag idag. Något som är väldigt, väldigt dåligt. Detta på grund av att det är torsdag, vilket betyder att min hjärna förväntar sig sovmorgon medan realiteten kräver alarmklocka satt på klockan 05.54. Det är två helt olika saker.

Är dessutom helt omöjligt att inte befinna sig i skolans lokaler prick klockan åtta. Är nämligen en uppgift som ska vara klar imorgon för redovisning. En uppgift som jag inte har gjort. Min lärare kommer att slå ihjäl mig. Jag kommer aldrig förlåta omständigheterna om det här sabbar mitt slutbetyg!

---

Så - på tal om Clockwork Orange. Jag varken gillade eller ogillade den. Jag gillade den och ogillade den. Eller något sådant. Vad som däremot stör mig, och det är i alla filmer där nakenhet förekommer, är att man alltid visar nakna tjejer men aldrig killar. Killarna döljs alltid på ett eller annat sätt, medan man på tjejer försöker få så många närbilder som möjligt. Detta beror såklart på kulturen. På hur vi lever och alltid har.

Nu är ju jag kanske inte helt emot att man döljer killarna, för ärligt talat - så snygga är inte delarna utanför sitt sammanhang. Det är även därför jag är emot manlig stippning, men det var inte vad jag ville ha sagt. Men om man ska visa vagina så måste man ju även kunna visa penis eller hur? [Jag hoppas ni märkte vilket städat språk jag använde mig av, detta utan att behöva använda ordet "framstjärten"] Könsorgan som könsorgan.

"Hon använde Ludwig vans huvud när hon försvarade sig mot jättepenisen." [Åter igen med det städade språket.]

Nej, men det är väl en film värd att se. Den är väldigt mycket i början och extremt lite i slutet. Är bara så trött på allt prat om Stanley Kubrick - han är faktiskt inte gud. Tycker det är fel av läraren att snöa in så totalt på en speciell bara för att det är hans personliga favorit. Han och Tarantino.

---

Så trummorna har gått till anfall. De har nu lämnat garaget och står i torkrummet. Det märks stor skillnad. Pågår ett scenbygge till trummorna ute i garaget. Hoppas det går snabbt. Även om jag såklart tycker det är vackert när glasen klirrar i takt...

---

*Så trött på dina bitcherier. Vet inte vad du har emot mig, och jag bryr mig inte heller - men var i alla fall profesionell.

*Förväntar mig respons! Åtminstone så att jag vet om det kommit fram eller inte?! Svin.

*Saknar dig, var ett tag sedan nu! Mitt fel jag vet, men är så mycket nu!

*Avskyr dig och kan inte se fram tillräckligt mot den dagen då jag aldrig mer behöver träffa dig igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback