Så jag blev utmanad... Del Två.

Så personen som gav mig den här utmaningen blev sur för att jag inte la den på huvudsidan som jag gjort med en annan. Så för att sluta fred så lägger jag det slutgiltiga resultatet även här, och inte bara på ListingMyLife.

---

Vill egentligen inte anta denna; men var från en god vän som, på grund av olika orsaker, inte gav mig något val. Blir därför lite vaga svar.

Du och ditt förhållande till din klass (och skolrelaterade saker).
Denna person trivs du bäst med: Beror på situation, men även humör.
Denna person trivs du sämst med: Det är väl också beroende på situationen och humöret, men nittionio komma nio procent av gångerna är det !
Vem är du gladast över att slippa efter studenten: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vem kommer du sakna mest: Ingen? Låter kanske konstigt men har inget band till någon som är så speciellt att jag kommer gråta av sorg. Kommer kanske sakna stunder, men ingen specifik person.
Vem är din favoritlärare: Ehh... J?
Vilken är den lärare du är gladast över att slippa: Känner att det inte spelar någon större roll. Avskyr ingen mer än någon annan. Och även om jag gjorde det så skulle jag ju aldrig skriva det offentligt?
Vem anser du vara snyggast i din klass: Vadå, förutom jag? Ja, i så fall... räknar faktiskt ingen i min klass som snygg. Inga aha-upplevelser. Sedan så finns det ju de som ser bättre ut än andra utan att vara snygga.
Vem anser du vara fulast i din klass: Är inte det ganska så självklart? Speciellt om man förutom fulast även lägger in äckligast.
Skulle du kunna kyssa någon i din klass: Visst är det fysiskt möjligt; men det har jag väldigt svårt att tänka mig. Inte något som lockar. Nästan lite usch-varning på det till och med.
Skulle du kunna strula med någon i din klass: Med tanke på föregående frågas svar så är det mycket osannolikt.
Skulle du kunna ha sex med någon i din klass: Nej!
Ifall du skulle vara med någon, vem skulle du välja: Haha, troligt.
Vem skulle du absolut inte vara med: Alla som känner till min klass förstår vem som är det självklara valet!
Vem är snyggast på din skola: Förutom jag? Finns faktiskt extremt få, om ens någon snygg på min skola, men bäst utseende har definitivt... Trodde ni verkligen att jag skulle skriva det här? Knappast. Kan i alla fall säga att det inte är någon i min klass [sorry].
Har någon av det motsatta könet på din skola sett dig i underkläder: Yes.
Har du sett någon av det motsatta könet på din skola i underkläder: Yes.
Har du någonsin "varit kär"i en lärare: Inte på gymnasiet.
Vem är mest vuxen i din klass: Jag tror inte att någon av oss är det. Den som absolut kommer att bli det vilken dag som helst är dock P.
Vem är roligast i din klass: Oj, det beror verkligen på. Men att se J skratta är verkligen roligt.
Vem skulle du berätta dina hemligheter för i din klass: Eh ingen? Bor trots allt på skvallerön no1. Dessutom så finns det ingen där som är värdig mina hemligheter.
Hur skulle din klass förklara dig: Tråkig? Eftersom att detta förutom skvallerön även är suparön no1 och jag inte dricker. Tror och hoppas även att snäll skulle nämnas. Men är ju ingen där som träffat the real me.

Okej det finns fler frågor men orkar faktiskt inte mer. Kanske någon gång i framtiden.

Kommentarer
Postat av: malin

tack, det värmer.

2007-03-02 @ 09:08:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback