Jag bara undrar...

Jag är nyfiken över vad det är som gör att min cykelparkeringsplats är så attraktiv. Är det bara det faktum att den tillhör mig, att de vanliga dödliga där ute vill försöka komma upp till lite av den glans jag innehar? Att de hoppas att göra det bara genom att parkera på min plats?
Jag vill verkligen inte låta som en gnällig bitch. Men det är extremt irriterande att det i princip alltid utan undantag står en cykel på min plats varannan gång jag kommer hemcyklande. Visst, det är inte jobbigt at flytta cykeln som står i vägen - men det är irriterande.

Det är nämligen inte heller så att det är samma person, förutsatt at den personen har bortåt tjugo cyklar, utan varje gång är det en ny modell som utnyttjar min plats. Det värsta är dock att de ibland ens inte står inställda i stället, utan att de står fritt en decimeter från hjulhållaren. Vad är då meningen? Kan man då inte lika gärna ställa cykeln ytterst där det inte finns några speciella platser?

---

Nu ska jag försöka sova lite och det förhoppnings utan korridor/vind/lägenhets-fest.

Föreläsaren vi hade idag stod för övrigt och läste nonstop idag. Hur hemskt är int3e det? Är det inte meningen att de ska kunna sina saker? Om de ändå ska stå och läsa varenda ord innantill kan de ju lika gärna ge oss papprena de läser ifrån? Jag är besviken. Hade förväntat mig högre klass.

PS: Jag har inte varit på något NolleP sedan i fredags och katastrofen. Jag som skulle ha tävlat i filosofiska spelen idag. Hoppas att de vann!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback