Ingen allergi att rapportera mr Fadder. Dock konservöppningsproblem.

Jag anser mig själv redo att bo ensam. Det skedde dock en sak idag som för några ögonblick fick mig att tveka. Jag skulle nämligen till att bereda mitt alldeles första mål mat i min alldeles egna lägenhet. Och för att flika in en annan sak: Det är helt annorlunda att laga mat i sin egna lya än att göra det hemma i barndomshemmet - helt annan känsla. Det som stod på menyn var köttfärsås samt tagliatelle. I denna nyss nämnda köttfärsås skulle det ingå champinjoner. Skivade sådana som hittas i konservburkar. Problemet var dock det att jag fick inte upp burken! I en halvtimme stod jag och försökte få den där idiotiska konservöppnaren att fungera. Jag ringde till och med till P och frågade då det var han som hade lagt i den sortens konservöppnare.
Jag åt senare köttförsås - utan champinjoner.

---

Imorgon så är det staden som gäller, eller Tornby rättare sagt. Måste förbi IKEA och köpa en kudde samt passande fodral. Och känns nämligen lite ologiskt att åka in och leta kläder samt skor i staden när exakt samma saker finns i IKANOhuset och däromkring. Ja, visst - det låter lite bekvämt; men ibland måste man vara sådan också. Dessutom så står konservöppnare högt uppå på listan över saker som måste införskaffas. En sådan som man kan få att fungera.

---

Förut när min mobil ringde mitt i matlagningen och det var ett nummer jag inte kände igen stod det en bra stund stilla då personen som ringde presenterade sig som fadder. Jag fortsatte att prata med honom, men kopplade inte vad han ville förrän han började prata om ifall jag tänke acceptera min plats på LIU. Då slog det mig vad för sorts fadder han svamlade om. Visst det tog inte så lång tid, men ändå.
Han ville veta om jag var allergisk mot något. Och nej, det är jag inte.

---

För att avsluta så gillar jag att det är någon slags overallfest på andra sidan gatan. Jag menar ännu en natt utan sömn efter att ha haft många sena nätter och tidiga mornar i två veckor gör ju varken till eller från.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback