Jajamensan, idag ska jag allt se till att hålla mig produktiv!

Idag så skulle jag vara en duktig flicka. Något som jag iochförsig alltid är; men lite extra idag var det tänkt. Jag skulle nämligen städa. Hoppade piggt upp ur sängen strax innan nio och plockade ihop smutstvätten - något som inte var så lätt som det låter i och med att den låg spridd över hela rummet under högarna av andra ting. Väl ute i tvättstugan så åkte det stora lasset in i tvättmaskinen, jag tog de sista dropparna fläckborttagningsmedel till en fläck jag fått och satte sedan igång maskinen. Därefter så gick jag tillbaka till mitt rum och stannade förskräckt i dörröppningen när jag såg hur stökigt det verkligen var, vände mig om och gick därifrån. Det var verkligen hemskt gjort med tanke på hur vidrigt mitt rums skick är för tillfället. Jag har inte ens packat upp klart sedan jag var i Gävle och det var länge sedan. Plus att hälften av mina nödvändiga tillhörigheter är borta i drivorna med minde nödvändiga saker så jag måste verkligen städa. Och jag ska städa. Någon gång snart.

---

Man skulle ju kunna tro att jag gav upp helt för dagen efter denna incident men icke. Istället så begav jag mig till datorn för att börja plugga. Ja, du läste rätt: plugga. Tänkte först börja med samhällskunskapen men insåg att jag glömt bort att fråga hur läraren vill ha det skrivet så jag får vänta lite med det tills jag fått tag på någon som vet. Gick då över till talskrivandet, men jag blev så trött av att se på sakerna som jag redan skrivit - för allt jag har kvar är nämligen att sätta iordning det - så jag letade istället upp rapporten för programet och skrev klart den. Skickade till och med in den och till övriga gruppmedlemmar. Självklart har jag inte någon som helst förväntning av att de ens ska öppna mailet, men eftersom att läraren har sagt att alla i gruppen ska få rapporten och kan se hur det ligger till med den saken i sändningslistan så skrev jag med även deras namn.
-Visst är jag snäll! Även om de säkert titulerar det som jobbigt!

Nu ska jag i alla fall ta tag i talet eftersom att det måste vara färdigskrivet idag så att jag kan träna på det i morgon. Har även som mål att när klockan blivit lite mer tonårslördagmorgonig - ja det är ett ord, slå upp det i svenska akademins ordlista så får du se - få tag på information om samhällskunskapen. Måste även se till att läsa lite Dr Glas.

Mycket möjligt att jag vilar lite innan allt detta sker, men det måste bli gjort!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback