Borde vara så här minst en gång i månaden.

Jag fyller år och Bekanten skulle kolla något paket han skickat efter till mig så att det blev rätt och han sitter inne i sovrummet och har massa ljud för sig. Och jag är så nyfiken. I normala fall är jag inte alls av nyfiken natur, men när det kommer till presenter. Herregud. Och då är det inte bara presenter till mig, utan även andras. Mest irriterande är på julen för pappa berättar aldrig vad han köpt till Lillebror. Dock har jag en strikt regel som säger att jag inte får klämm och känna för jag är nämligen bäst på att kunna känna vad ett paket innehåller om det inte är inslaget i en box eller så.
 
Hur som helst ska vi till stan och leta mer presenter till mig! Väldigt trevligt om jag får säga det själv. Jag har nästan bestämt mig för Cherry-pennan från MAC. Har en men älskar den så mycket och skulle vilja ha en back up ifall den skulle försvinna ur sortimentet eller så innan min nuvarande tar slut. Ska även kolla på Granit efter någon snygg veckoplanerare. Efter det vet jag inte. Vet inte riktigt vad jag har för budget att röra mig med. Har dock pappa som buffert. Även han letar efter presenter till mig nämligen.
 
MAC Cherry är för övrigt den perfekta röda läppfärgen. Har inte gått en gång utan jag använt den utan att någon gett komplimanger och undrat vad det är för färg. Passar alla enligt Kandee Johnson, så om ni val ha något rött, satsa på den.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback