Still a WIP.

Arbetet med den här bilden lunkar sakta men säkert på. Är lång väg kvar att vandra, men även om inspirationen och lusten finns där vill sig inte riktigt orken. Men, jag har inte bråttom någonstans, forhoppningsvis lever man ju åtminstone ett par decennier till.

Annars är det inte direkt något speciellt att rapportera. Igår gjorde jag ingenting. Mest på grund av att jag inte kunde. Herregud vad ont jag hade av min, inte så, fina bränna. Det var dock inte lika illa som kvällen innan när jag inte kunde gå utan att låta lidande. Det förbättrade inte situationen att Bekanten kvällen innan hade krossat min fot, en olyckshändelse, så jag varje gång jag satte ner foten dog lite inombords.
 
Allt jag har att säga är använd solskydd. Jag använder Garnier Ambre Solaire Light & Silky Lotion SPF 30. Nu tänker ni kanske att min enorma bränna och smärta inte är jättebrareklam för just den sollotionen*, men faktum är att jag hade smörjt in axlarna, nacken och bröstkorgen och där är jag inte bränd och det gör inte ett endaste litet dugg ont. Jag vet, korkat att inte smörja allt, men jag nådde inte längre ner på ryggen och Bekanten är så kinkig med att man ber honom smörja in en så jag orkade inte ta hans suckar. Så använd skolskydd helt enkelt. Eller ännu bättre, gör som jag i vanliga fall gör: ha solskydd och var bara i skuggan. Inte kostigt jag fick så ont, min stackars hud har inte varit i solen under sådan där tid sedan... högstadiet? Där någonstans.
 
 
*If you can spell it, it's a word.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback