Idag såg jag två björnar para sig, live.

Ja, vi har alltså varit på Skansen idag. Och vid det ena björnhänget hade björnarna ett litet avancerat kramkalas inför roade människor. Ni vet hur det i serier och filmer händer sig att karaktärernar, exempelvis Rachel och Ross i Vänner, spelar in sig själva när de har sex och när de sedan tittar på det inser att det inte är någon bra idé eftersom man inte ser riktigt lika cool ut som människorna i porrfilmer gör? Lite så var det med björnarna, speciellt hannen. Not so sexy. Inte för att jag tänder på björnsex oavsett hur det ser ut, men det såg extremt komiskt ut så jag tror inte den hannen skulle må bra av en spegelvägg om vi säger så.
 
Det var dock inte dagens enda första; när vi gick över en äng svider det plötsligt till och gör ont på min arm och jag inser att det är en ungjävel som har kastat något på mig, troligtvis en sten. Jag blev så chockad att jag innan hann reagera på det hade fortsatt gå några steg och ungen hade hunnit tillbaka till föräldern så ögonblicket att uppmärksamma förälderna på att dess unge uppenbarligen är en blivande psykopat*. Kanske inte just i de orden, men ändå.
 
Hur som helst har jag bilder från dagen, dock inte av de två ovanstående händelserna, men sitter på min dator utan office nu så jag orkar faktiskt inte hålla på och ordna med dem nu utan officebildprogrammet. Men se det från den ljusa sidan, det innebär bara att ni har något att se fram emot.
 
Och just det. Lodjuren hade fått tre små fantastiska små bebbar som var bland det sötaste jag sett när de tumlade omkring. För att inte tala om när de smög på saker. Helt otroligt. Om det inte vore för att vi hade en tid att passa hade jag stått där än och tittat på dem.
 
 
*Jag vet, det låter som om jag överdriver, men om ni sett ungens blick så hade ni förstått vad jag menar. Ett klassiskt fall av en sådan unge som börjar med att dra benen av spindlar för att sedan avancera till fruktansvärda brott. Det var riktigt obehagligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback