Domedagen är kanske på väg i alla fall.

Aftonbladet.se rapporterar på förstasidan: "Knattedomare attackerad av arga föräldrar. 16-årig domare dömde fel - då jagade föräldrarna honom runt planen. Nu har knattelaget stängts av."

Det finns alldeles för många sätt att angripa detta på, det mest centrala borde dock vara följande frågeställning: Hur kommer världen se ut om några år när barn uppfostras av sådana här människor? Jag skummade bara artikeln lite lätt men vad jag kunde se så var visst flera negativa till att knattelaget hade stängts av. Att de inte skulle straffas för föräldrarnas dumheter. Men, tänker jag då, är det inte av största vikt att just de här barnen får lite uppfostran av någon utomstående? Att någon, som inte är deras domarjagande föräldrar, visar dem vad som är, respektive inte är, okej och att felaktigt beteende inte accepteras?

För övrigt vore det ganska lustigt om någon från något annat land var ute och nöjessurfade och såg just den här artikeln.* Bra reklam för Sverige. Inte direkt ett land man vill åka till semester på. Tänk hur hemsk samhället i övrigt måste vara om det går till så på barnfotboll.


*Det finns översättningssiter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback