Stjärna, ängel och spira.

Det finns en person som har funnits i mitt liv sedan jag var kring fjorton år, eller ja inte riktigt - vi hade ett litet uppbrott härom året på grund av vissa... problem. I alla fall så får den här människan mig alltid på bra humör, han är verkligen fantastisk och jag har nog ända sedan vi träffades dyrkat honom lite som en gud.

Idag frågade jag honom hur lång han är, eftersom att jag alltid glömmer sådant, vad han brukar kolla på för sidor när han är på internet, för att han är så svår att föreställa sig sittandes framför en dator, hur det ligger till med hans skäggväxt, för att jag är nyfiken av mig, och hur underbar han finner mig att vara, okej - just den frågan var mest som en egokicksgrej. Det här är vad jag fick till svar:

"Jag är 1.65 lång, har råttfärgat hår, igenvuxet skägg då jag inte orkar raka mig, på nätet ser jag på porr och du är alldeles, alldeles underbar."


Och det kanske inte låter så speciellt för er, men för mig är han den där som man skulle sätta i toppen på julgranen om han hade varit en dekoration för han är så vacker.

Ifall jag kunde bli kär så... skulle det förmodligen inte bli i honom - men jag skulle definitivt ha velat bli det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback