Vår tack!

Idag så blev det sommarparfymen och klänning. Kändes rätt helt enkelt. Hade dock glömt bort hur stark parfymen var. Älskar den ändå. Köpte dessutom ett par solglasögon. Ett par med äkta flugvarning. Med andra ord: Jag är redo för vår och sommar!

---

Biljetterna är bokade så nästa vecka bär det av. Hoppas att jag inte blir besviken. Får se till att läsa på ordentligt. Blir förmodligen en tripp om några veckor också. Eller alltså den ska bli av men förhoppningsvis så blir det en längre tripp. Dags att sätta köpstopp nu så att man kan shoppa loss i storstäderna. Inga fler enkronersfrukter inte! Fast måste få tag på ett par snyga skor utan klack! Får rannsaka DinSko vid nästa tillfälle som ges. Kanske imorgon?

---

Körde bil idag. Har inte kört på hela vintern. Det är som cykling. Sitter alltid i. Kanske dags att skaffa ett kort bara. Lite lätt pinsamt med skylten. Men är så svårt nu eftersom att jag inte lever ett liv som passar bra för planering av saker. Är väldigt svårt att sätta bestämda tider. Får se vad som händer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback