Tio minuter till övers.

Sitter nu igen framför datorn. Var väldigt få kändisar i skolan idag. Ska dock träffa J snart för potatisburgare. Att det är ont om folk gör mig inte så mycket eftersom att jag nu har fått allt det som behövdes göras gjort. Något som jag aldrig hade fått annars. Så nu är alla läxor avklarade och jag har till och med tio minuter över! Ifall att det varit folk här så hade jag istället ha spelat skitgubbe eller något lilknande och därmed inte fått något vettigt gjort. Fast är ju i och för sig roligare att spela kort.

---

Har tränat ännu en gång på orden, problemet är att det är vissa ord som jag alltid glömmer bort vilka det är. Perifras till exempel. Det värsta är att det inte ens är svårt. Det betyder omskrivning; till exempel att man kallar GBG för Lilla London - något som jag för övrigt innan detta inte visste. Men hur svårt kan det vara svårt att komma ihåg Perifras = Omskrivning? Väldigt tydligen. Förhoppningsvis så fastnar det nu när jag skrivit om det här.

---

Jag kan meddela er att det inte är fint med silvrigt läppglans. Och då speciellt inte i skolmiljö. Detta efter en observation jag gjorde på vägen mellan två hus. Visst är smaken olika från folk till folk, men det måste ju få finnas rekomendationer eller hur! Min rekomendation för dagen är att strunta i det silvriga läppglanset.

---

Läste tidningen förut där det stod en insändare [Nu sprids det mer än till nittionio procents av öns befolkning!] om båten och dess anslutningstrafik. Om hur det är en kamp att hinna med pendeln i Nynäs. Känns bra att ha något att se fram emot inför resan. Måste börja läsa igenom broschyrerna om det där nu. Börjar bli lite bråttom!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback