Vad ordet "trädgårdsarbete" egentligen står för.

Jag har aldrig trott att trädgårdsarbete varit något för mig. Jag menar, gå omkring och med flit göra saker som resulterar i att man blir smutsig? Nej det har helt enkelt inte känts som något för mig. Nu i sommar har jag dock förändrats. Anledningen till det är att jag nu förstår vad trädgårdsarbete egentligen innebär. Vad den svenska översättningen är så att säga. Nämligen att man går runt och lyssnar på den musik man gillar bäst. Är det dessutom så att det är gräsklippning som står på menyn är det bara femhundratusen gånger bättre i och med att man då kan leva sig in fullhjärtat i musiken. Man kan alltså sjunga med. Högt och ljudligt. Det dränks helt enkelt i gräsklipparens dån - hoppas jag i alla fall för jag har gått runt och sjungit med full inlevelse idag. Visst - det såg kanske lite roligt ut för mina grannar, men det var väl kul för dem - entertainment är definitivt något som behövs på den här gatan. Se mig strutta runt med gräsklipparen gapandes till vad de kan se ingen som helst anledning. Fast strutta är kanske lite av en missvisning. Krävs står koncentration och uppfinningsrikedom för att på bästa möjliga sätt ta sig runt buskar och träd. Att sedan få av sig tröjan utan att släppa handtaget - det är ren akrobatik.

Nu är det i och för sig inte så att jag behöver gömma mig bakom gräsklipparen, för jag sjunger faktiskt inte så dåligt. Tror jag i alla fall inte. Var till och med en jag kände som ville att jag skulle sjunga för honom när vi pratade i telefonen. Alltid undrat om det inte var någon ovanlig sexuell böjning. Men det är ju numera hans flickväns problem [Förutsatt att han fortfarande är en toffel som blundar för att hon är otrogen samt att hon ännu står ut med honom. Hon har det förmodligen jobbigare.]. Fast generellt sätt tror jag att det är något med killar och hur de reagerar på tjejer som sjunger, telefonpojken är nämligen inte den enda med den requesten. Men jag skulle för den sakens skull inte springa iväg till Idolauditionerna, för man vet ju hur freaksen där brukar säga "Alla mina kompisar tycker jag sjunger bra.".

Kommentarer
Postat av: Andreas

Jag gillade aldrig The Arks låt i melodifestivalen, men den är helt osannolikt bra som gräsklipparlåt. Den stämmer liksom in i motorns gång och röj. Man kan bli tokglad av den låten när man klipper gräset.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback