Nu blev jag nervös! - Antagningsbesked redan idag?

Tydligen så ska man via internet kunna få reda på det tidigare än den elfte. Dock så verkar det som om de skjuter upp det hela tiden på grund av att urvalsprocessen tar längre tid än väntat, är dock sagt att det ska bli klart idag. Sannolilkheten är inte så stor, är ju trots allt bara en timma kvar på dagen - men tänk om?!

Jag inser att det inte är långt kvar tills den elfte, men seriöst. Man vill ju veta NU! Vet att jag inte kommer in på första, man behövde 19.8 förra året och så mycket kan det väl inte ha skjunkit så att jag klarar mig på mina 18.2? Nej! Vet att det inte kommer ske men hoppas ändå. Dumt såklart, för med hoppet kommer inget annat än besvikelse.
Vill dock få det avklarat. Vill inte behöva vänta ända tills den nionde nästa månad! I värsta fall kanske ända tills den femtonde. Efter det, ja då är det liksom kört. Då blir det inget universitet för Therese. Då blir det till att flytta någonstans och försöka få jobb, alternativt plugga tillräckligt mycket för att få studiebidrag. Fast det sista känns inte som en lockande tanke, är ju bara att skjuta upp penningafrågan. Samtidigt så ska då betyg pluggas upp så poängen inte är lika pinsamma längre. Kanske, bara kanske, till och med att plugg inför ett högskoleprov kommer ske. Detta i väntan på nästa antagning.

Kommentarer
Postat av: kristin

ja, man blir ju tossig av detta väntande.. har varit in på studera.nu läskigt många ggr idag, men jag tror inte man kommer få veta idag. trist :/ vad har du sökt?

Postat av: kristin

JAgh ar sökt en arena i luleå. Media, musik och tenkik. Den ska visst inte vara svår alls att komma in på enligt statistiken jag sett, men det litar ajg såklart inte på så jag är nervös i alla fall :)

2007-07-09 @ 23:41:59
URL: http://varulven.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback