Längesedan jag skrattade så mycket på en lektion.


Jag

har:
ont i huvudet.
två dagars ledighet framför mig.
en röd snodd i håret och ett orange linne på mig.
sett på det sista Sharkavsnittet och kräver fler!
nästan somnat på bussen hem idag.

är:
trött.
uttråkad.
stressad.



Har varit en riktigt rolig dag faktiskt. Till och med lunchen gick snabbt, även om jag inte skulle titulera den rolig. Okej, lite i matsalen var det så, men i övrigt ganska segt.
Första lektionen var enormt rolig. Skrattade en hel del. Ironiskt bara att någon annan hade valt samma sak som jag. Jobbigt att han hade kommit ihåg vikningslapparna när mina låg kvarglömda hemma på skrivbordet. Men läraren sa i alla fall inget om det. Darrade såklart men verkar inte finnas något botemedel mot det.

Så det var alltså en hel del roliga tal. Bland favoriterna finns Z och hans Degatal "Det är bubblorna som gör det.". Bäst [läs roligast] var i alla fall det om innebandyfiranärman/jaggjortmålgesterna. Grymt underhållande. Även om jag personligen kanske tyckte att de som innehöll pussar var ganska så poänglösa, och bara fick mig att tänka på "nej inte en kille, inte snyggt".

Eftermiddagen var mycket bra den också. Inte rolig i samma bemärkelse men helt klart underhållande. Gillar gruppen med vissa undantag. Det enda som var dåligt med den var att det började snöa. Något som i och för sig inte berodde på själva lektionen, men som ändå tog mitt fokus från det som diskuterades runt bordet. Kunde bara sitta och med biljan försöka få snön att upphöra eftersom att jag visste att jag skulle gå ner till stan. Sådan tur hade jag såklart inte, faktum är att jag aldrig har sett snöflingor som varit så stora förut. Ifall det hade varit torr snö, mörkt och om hela landskapet varit vitt hade det varit den mest romantiska snön jag någonsin upplevt. Som det var nu så var det bara frustrerande över att allt var blött och kallt.
Fick i alla fall sällskap en del av vägen. Väldigt trevligt, gjorde dessutom att man slapp gå och gnälla för sig själv om det dåliga vädret som en annan gammal tant, haha.

---

Sitter och har Outsiders på i bakgrunden samtidigt som detta skrivs ner. Är bara att åter igen inse att det finns många olika människor på denna planet...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback