Produktiv? - Javisst!

Igår var en extremt produktiv dag. Det första som hände var att jag övertalade P att han ville åka till stan - detta för att jag skulle slippa åka buss tre gånger.
Sedan så bar det, något försenad på grund av att P var tvungen att se klart Kamelonten innan vi kunde åka, in på Din Sko för att försöka få ut ett par nya skor eftersom att de jag köpte uppe i Gävle gick sönder i sulan efter bara några dagars användande. Hur det går med det vet jag ännu inte, de skulle höra av sig.
Därefter blev det i det närmaste språngmarsch ner till Röda Kvarn för att se på min debut på vita duken. Var en smygpremiär vilken såklart bara VIPmänniskor [läs: de som var statister plus sällskap] som fick gå på. Jag gjorde ett storstilat framträdande, tyvärr så missade jag det men med kom jag i alla fall. Såg dock en del andra från klassen.
Det bar efter detta hemåt där jag släpade ihop ris, drog bort det till Majelden och la dit riset.
Efter detta så skulle man ju kunna tro att jag var klar för dagen, men icke. Det var bara att bege sig in, duscha, äta och sedan sätta sig på bussen för att åka in och se på film med J. -Jag rekomenderar för övrigt inte Seabiscuit, inte heller Red Eye, även om den var mycket bättre än den tidigare. Fick dock reda på att det tydligen ska finnas en uppföljare till 28 Days Later, nämligen 28 Weeks Later. Det ofyndiga namnet till trots tänker jag i alla fall se den, gillade nämligen den första. Även om uppföljare sällan blir bra..

---

När jag kom hem idag så fanns det en lapp på köksbordet som först välkomnade mig hem för att följas av en lista med saker som jag skulle göra. Tack P verkligen omtänksamt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback