Darth Vader med Fluorskölj och Cencur.

  I fredags precis när jag var påväg att gå hem från skolan så stoppade en lärare mig och frågade om jag ville prova en sak. Jag hade ju inte så mycket annat väl än att svara "Ja" så jag följde med för att se var det var att prova. Jag förstod ju att det hade med en inspelning att göra, men exakt vad det var hade jag aldrig kunnat gissa.
  Jag blev iklädd en svart hellång cape och en Dart Vader mask. tydligen så ska jag vara någons mamma. Töntigt? Ja, men eftersom jag avskyr att vara framför kameran så känner jag att en helutklädning där jag inte sysn - är helt okej.

---

  Igår så gjorde jag min första fluorsköljning. Det låter väldigt lätt: " ta tio ml vätska och låt det sila mellan tänderna i en minut ". Saken är dock den att det är ganska så klurigt, detkräver lite finess. Saken är den att tio ml är väldigt mycket vätska och en minut är väldigt lång tid. Dessutom så smakar det apa. Ja, inte bokstavligt talat - det påminner mer om svag, svag hostmedicin. Något annat som verkligen bidrar till klurighetsfaktorn är att det är svårt att bestämma När man ska ta det. Jag ska använda det en gång om dagen - eftersom att min saliv tydligen gör hål på mina tänder helt utan hjälp av något annat - frågan är ju bara när? Det mest logiskla borde ju vara mitt på dagen, men i så fall skulle jag ju vara tvungen att göra det i skolan? Inte så trevligt, speciellt med tanke på smaken. Så idag och igår så valde jag att ta det efter kvällsmaten, men jag vet inte. Får väl fundera på det. Dock så vet jag inte hur länge jag står ut. redan idag var det kris för det gick ungefär en halvtimme efter maten innan jag kom på att jag skulle ta sådan där vätska. Jaja.

---

  Blev utmanad igen igår, denna gång så väljer jag dock att avstå. Detta på grund av frågornas natur. Jag väljer alltså att cencurbelägga min blogg, vilket den i och försig var redan innan - vissa saker skriver man inte offentligt om, åtminstone inte ifall någon man känner kan läsa det. i alla fall; här är några exempel på frågorna:
Vem av det motsatta könet i din klass skulle du helst kyssa?
Vem av det motsatta könet i din klass skulle du helst strula med?
Vem av det motsatta könet i din klass skulle du helst ha sex med?
Ranka de av det motsattakönet i din klass i den ordning du skulle vilja göra ovanstående med dem.
Vilken lärare skulle du helst
.. Ja, jag tror att ni förstår. Den starkaste anledningen till att jag cencurerar är dock att jag själv ens inte vill tänka i de banorna, jag menar... Usch! Usch och Blä!



- Och med de orden så väljer jag att säga: God Natt och Sov Gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback