Crazy Laugh!

  Ja, idag har det verkligen varit helt snurrigt. På alla möjliga uppochnersätt och vis. Jag har nog skrattat mer idag än vad jag har gjort resten av terminen sammanlagt.
  Man skulle ju lugnt kunna påstå att klassen var lite off idag, inte sådär överdrivet koncentrerade. Inte för att det är något vi är kända för - med mig som undantag ofcourse - men i  alla fall.
  A måste ha fått i sig något olämpligt - ena sekunden så hoppade han runt på en stol, nästa så "simmade" han - och det skulle inte förvånat mig ett dugg om J hade varit där och tullat också. Jag och M satt och såg på honom på eftermiddagen då han var duktig och pluggade efter skoltid. Det var riktigt roligt. Jag hade blivit galen om någon gjort likadant mot mig, men när man är på andra sidan är det riktigt kul att se vad folk har för sig när de koncentrerar sig. Mycket skratt där och då, förlåt - var inget personligt, eller alltså det var det ju, haha. men inget negativt personligt! Bara underhållande, haha. Det är dessutom väldigt roligt med kittliga människor, haha. Speciellt när de reagerar annorlunda på det.
  Måste erkänna att jag var lite childish vid maten. Kanske hade jag smakat på samma sak som A och J? Satt och förflyttade vattenmjölkmedsalt med J. Barnsligt, barnsligt. Tyvärr så förlorade jag! Sedan så var det ju en del papperstusskastning under dagens lopp, men det händer ju titt som tätt.
Sedan på eftermiddagslektionen så gjorde jag ett jättefint hjärta av min halsbandskedja, men J tog sönder det!
OBS! De olika J:na som finns i texten är inte en och samma, utan tre olika!

---

Kan ju inte vara sådär överdrivet svårt att räkna ut att jag inte fick något vettigt gjort? Men jag har ju ändå ungefär en miljon saker att göra som redan har haft sin deadline. Så en sak mer eller mindre - vem bryr sig? Inte jag i alla fall. Härmed så deklarerar jag att Jag Har Gett Upp! Ge mig IG då, so what? Vet ju i alla fall inte vad jag vill göra, bara att jag inte vill göra något som har med det här att göra så fuck you.
Okej, sådär tycker jag ju inte egentligen - förutom delen om att jag inte vill göra något sådant här - , men just nu orkar jag inte bry mig.
Skoltrött? Yes, yes.

---

Gjorde något igår som andra tycker är fel. Eller de andra som vet om det i alla fall. Jag personligen tycker inte att det är något problem. Och jag hade faktiskt inte gjort det på flera månader, så jag hade faktiskt varit duktig.
Och först och främst: annars bryr jag mig aldrig om vad andra människor tycker, så varför i hela fridens namn skulle jag göra det nu? Dessutom så var det bara lite.


---

  Började se på The Ring förut, men jag tröttnade. Har kanske sett tio minuter? Var tydligen inte på filmhumör i kväll heller.

---

[ Ifall din säng nu är skönast? Upp Till Bevis!, haha. ]

- Känns som om att jag har använt upp hela min skrattreserv;
så därför så tänker jag avsluta dagen tjurig!, haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback