Otaggiga rosor och Jasmineris blandat med Di Leva och stressigt rusande.

Idag så delar jag ut rosor till:
*Busschaffören som väntade på att jag kom springande.
*Den söta gumman och gubben som stod bakom mig i CoopForum-kön, just för att de var så gulliga.
*S för hennes insideinformation om att astronomi skulle vara ett nedköp om man såg till lärare.
*Mig själv för att jag hade självkontroll nog att bara köpa två örhängen under min diademjakt. Ni anar inte hur svårt det var eftersom att diadem och örhängen som regel är på samma ställe.

Jasmineriset går till:
*Gubben som luktade äckligt på bussen.
*Alla gotländska butiker som inte hade något enkelt svart diadem.
*Lärarna som lät E sitta och vänta i onödan nästan hela förmiddagen.

---

Idag har allt och inget hänt och mycket önskar jag vore ogjort. Som alla de pengar jag gjort av med idag. Över tusen kronor, men fem hundra ska jag fa av pappa för att det var julkläder! I alla fall så köpte jag:
två par örhängen
en svart trekvartsärmad knapptröja
en röd/orange glittrig knapptröja - är finare än vad det låter
en grön/blå finstickad klänning
en randig topp
dekorationssnö
ett halvfult svart diadem

---

Det var en hel del rusande idag. Först på stadens gator och torg, sedan var det galen rusning upp till skolan, sedan tillbaka till stan och igen på stan samt den tidigare nämnda springningen till bussen. Allt detta i klackar. Det värsta var på morgonen och sedan när jag kom hem igen för det var fruset och jättehalt. Höll på att ramla om och om igen. Det gjorde jag dock inte. Men alla ni som har gått med klackar på is vet förmodligen hur det är - väldigt ostabilt. man får ta korta, korta steg och sedan när man glider till så gör framfoten det först så kommer klacken en millisekund senare. Det är jätteroligt! alla ni där ute som inte gjort det - gör det!
  Blev halvt ihjälskrämd under rusningen till skolan för det var någon som tutade massor på mig, Jävla Idiot tänkte så klart jag i mitt stressade tillstånd tills dess att bilen kom närmare och jag såg att det var A och medpassagerare som körde förbi - till syntes extremt nöjda med sig själva - då slog det om till leende och vinkning.

---

  I denna sekund på Las Vegas så är det någon som är slående lik Tomas Di Leva. Han har klänning och långt krulligt hår. Är Di Leva en ripoff tro? Vilken skandal i så fall!

---

  Jag har en grym huvudvärk. Av någon anledning så får jag det alltid på måndagseftermiddagarna. Hoppas att det går över snart i alla fall! Jag har tagit en Ipren så lär inte dröja. Nu måste jag ordna saker!

Kommentarer
Postat av: Daniela

Det var jättesnällt av dej att ge dem sitt välförtjänta äkliga jasminris! Hoppas de kommer äta ris hela julen!

Postat av: Juan

haha, sen när började du tycka att gamlingar är söta då? :)

2006-12-19 @ 01:44:16
URL: http://jpersson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback