Lång Dag.

  Ja, det har det verkligen varit. Vaknade klockan halv fem i morse och kunde inte somna om. Åtminstone inte förän fem minuter innan alarmet ringde. Eller det var då som sängen hade gått från att vara hård och obekväm till mjuk och gosig. Eller något åt det hållet. Men det var ju bara att ta sig upp och komma igång med morgonbestyren; det vill säga linser, dusch, smink, påklädning, tandborstning samt en snabb marsch till bussen.

---

  Fick inget vettigt gjort i skolan idag. Om man nu inte räknar en massa Maxi-Yatzy som vettigt. Det gjorde i alla fall inte min lärare - undrar varför? Var dock så grymt trött så att jag knappt klarade av att se vad det stod på tärningarna - tror dock att jag döljde det väl så att ingen märkte något. Är så irriterande med männoskor som gnäller över hur trötta de är. Visst okej, det säger väl jag med då och då, men jag menar sådana som ser ut och uppför sig som vrak bara för att de sovit taskigt. Förneka, förneka, förneka.
  Skulle ha stannat kvar och jobbat efter lektionen idag, men jag hade sådan huvudvärk så jag åkte hem istället. Först var jag dock förbi Åhléns och fick tillbaka lite pengar. Irriterande nog så fick jag dem kontant. Idioter är de allihopa.

---

  Såg på Brokeback Mountain idag också. Jag vet inte riktigt om jag tyckte att den var bra eller dålig. Dock så var det helt grymt överdrivet allt tjafs om att det var så mycket killekilleaction. VAr ju knappt nada alls. Jag tyckte att historien var lite hackig, men miljöerna var ju helt fantastiska och det kändes äkta, men jag är inte helt övertygad - nej det är jag icke. Jag lär aldrig se den igen, men jag är glad att jag har gjort det, även om jag fann den... ganska så kass.

---

 Nej, nu ska jag se på LasseMajas Detektivbyrå! Är verkligen nyfiken på vem som stal tavlan - var det mumien? Det tror jag, att någon har "klätt ut sig" till den!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback