Inte Speciellt Produktiv.

  Fick inte sådär överdrivet gjort idag heller när det gällde skolarbete, eller jo mer än vanligt - men det är inte sådär överdrivet jämförbart nu för tiden. Vi hade en dryg en och en halv timmes genomgång. Mycket av den tiden gick åt till annat än att faktiskt koncentrera sig på uppgiften. Bland annat apelsinätning, mnsinloggning eftersom att datorn dog hela tiden, bloggläsning och mycket, mycket skrattning. Var ett roligt klipp på J som muntrade upp oss alla - eller ja, läraren var kanske inte sådär överdrivet road. Det verkade nästan som om han tog illa upp? Jag undrar varför?!, haha.
  Vad jag skrattade mest åt - eller är fel att säga att jag skrattade åt det, snarare så att jag skrattade på grund av - J:s skratt. Det är så obeskrivligt underhållande. Jag kan verkligen inte hålla mig för skratt när han verkligen kommer igång, han är en sådan som skrattar med hela kroppen. Det går inte att beskriva - men det är underbart!

---

  Av någon anledning så blev jag kvar i skolan ända tills den slog igen för dagen, trots att jag slutade redan vid halv två. Jag önskar att jag kunde säga att det var på grund av att jag satt och jobbade flitigt med alla uppgifter jag har att göra.. Så är det ju dock inte. Först så satt jag bara på en stol och stirrade framför mig - det var tre stycken till där förutom jag - därefter så gick jag till J:s dator, för min var nämligen avstängd och där så spelade jag helt enkelt spel i typ två timmar. Avrundade det hela med lite MSN. På tal om det så glömde jag att radera en bild jag skickade iväg på skämt, som nu ligger på ditt skrivbord J! Den heter disgusting.jpg; hoppas att ingen annan ser att du har sådant på ditt skrivbord innan du hinner ta bort den, haha. Ska försöka komma ihåg att säga det på måndag!

---

  M ville att jag skulle följa med och sitta barnvakt åt en lärares ungar, No Way!

---

Blev typ förföljd av äkta knarkaren/alkolisten idag. Så jävla skabbigt. De borde inte få vistas bland folk när de inte kan uppföra sig. Folk som har ett litet hum om vem jag är vet att jag inte klarar av fulla människor - så då kan ni ju gissa hur det var att ha en knarkare/alkolist efter mig i kolmörkret samt bussen. Avskyr verkligen att vara tjej ibland. Okej, är bara i sådana här situationer. Han hade ju knappast gjort det om jag hette Bengt och var flintskallig?

---

Ni anar inte hur trött jag är!  Men känns lite väl pinsamt att vara arton år och gå och lägga sig klockan halv tio på en fredagskväll.

---


[ Jag vill ha en ursäkt för det du sa! ]

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback