God Morgon!

Det är något friskt med att vara uppe i ottan och tvätta, det eller något sinnessjukt - exakt var gränsen går beror nog lite på vem man frågar. Just idag är jag personligen av delad uppfattning, är lite av varje.

Saken var den att igår när jag cyklade hem slogs jag av att igår var min sista kväll ensam i min lägenhet på lite drygt två månader. Det kändes som om att det var något jag borde ta vara på så jag bytte tvättid till nu.

Vad jag gjorde för att hedra min sista kväll? Såg på ett och ett halvt Gilmore Girlsavsnitt ungefär och kröp i säng strax efter tio. Ja, jag vet: Jag är fantastisk på att släppa loss.

Min sömn blev dock avbruten vid tolvsnåret när jag for upp i sittande ställning för att det lät som om att jag hade ett helt killfotbollslag i lägenheten, något jag visste att jag inte hade eftersom att de var här igår. I alla fall så visade det sig att de var utanför lägenheten, inte i den. De hade visst lite problem med att hitta nycklarna när de skulle gå, något som mycket väl kan bero på den alkoholhalt deras brölande skvallrade om.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback