Det var bättre förr!

Det var en gång en flicka, vi kan kalla henne Therese. Therese var väldigt morgonpigg, stannade aldrig i sängen längre än till klockan nio, oftast var hon faktiskt uppe redan klockan åtta. Det är lite osäkert vad som hände men en dag träffade Therese en pojke som aldrig var uppe ur sängen klockan åtta, och det finns dem som påstår att det var då Therese förändrades. Efter mötet, även om det var kort, så började Therese nämligen att uppskatta att "ligga och dra sig". Månaderna gick och Therese började studera vid Linköpings universitet, på filfack. Det var vida erkännt att filfackstuderandes scheman som regel inte var sådär väldigt ansträngande, och Thereses program var inget undantag.

Det är här i historien som det verkligen börjar gå utför, Therese blev nämligen en latmask när det gäller att kliva ur sängen, en sista komponent finns det dock. Nämligen hennes säng, en etthundrafyrtio centimeter bred bit av himelriket. Poängen med den här historien är att imorgon skall Therese iväg klockan elva, och det tycker hon är jättetidigt eftersom att hon har fått olaten att gärna stanna i sängen längre än vad som fungerar för att hon skall komma iväg i tid imorgon. Att det är för att göra något trevligt spelar tyvärr ingen roll, Therese är numera nämligen en morgonlat flicka som gärna sover bara liiite till.

- En berättelse skriven av annuendag, med vissa självupplevda inslag.

Kommentarer
Postat av: Tekfakaren

Här är en annan som gör sitt bästa för att ta sig upp i tid. Dygnsrytmen har blivit helt skruvad nu, i vanliga fall finns åtminstone ett schema som håller lite pli på en - men loven gör sitt. Jag tycker å andra sidan natten är en trevlig tid på dygnet, allt är så stillsamt och fridfullt. Mindre stadsbrus också! Är väl något av en periodare kanske. För det mesta går jag upp runt sjusnåret och somnar runt kl 23, men det är skönt att, när tillfälle ges, vrida på dygnet några timmar och njuta av vad "den andra sidan" har att bjuda på. :)

2008-01-04 @ 23:43:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback