Ärligt talat?!

Hur många polisskolanfilmer finns det egentligen? Har haft TV:n på under dagens städande, eller röjande är väl ett mer passande ord. Och nu så började Polisskolan 5, helt galet. Som sällskapsresefilmerna, skaparna vägrar inse när det är dags att lägga ner.

Just det, appråpå röjningen. Om man ser in i min lägenhet nu så kan man inte tro att jag hållt på sedan klockan halv tolv. Det är lådor, kassar, strö, hö, julsaker och kläder överallt. Om man däremot ser in i skåpet längst bort kan man se skillnad, den största skillnaden är dock i mitt förråd. Det var helt överfullt och oorganiserat, och visst: oorganiserat är det fortfarande, men nu ser man mer än halva golvytan, något som känns tryggt eftersom att jag har X antal lådor och saker som skall upp dit, snart. änk vad man kan åstadkomma på fyra kvadrat.

---

Har för övrigt varit mild snöstom från och till hela dagen, alldeles underbart när man står i gången där nere och ser ut på det, vackert. När man går mot vinden mot soprummet med otympliga objekt, är det inte lika roligt.

Kommentarer
Postat av: Ahå

svar: Haha, well said! :) Hur var din helg annars? :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback