#thewho

Vi var på genrepet för Allsång på Skansen idag eftersom jag ville se Björn Skifs. Och det var ett riktigt helvete. Bokstavligt rent värmemässigt för herregud så varmt det var. Och alla ociviliserade människor? Jag blir så äcklad av sådana människor som bara tänker på sig själva. Exempelvis av dem som kommer absolut sist, gärna efter att det har börjat, och tränger sig längst fram. Jag kan i princip inte vistas bland folk längre för att alla är så vidrigt ouppfostrade.
 
Hur som helst. Några andra som uppträdde var The Foo, och all min tidigare kunskap om dem var att jag hört namnet och jag sett olika meddelanden till dem skrivna på alla synliga kroppsdelar på de flesta tjejerna i 14 års åldern på Skansen. Så vi stod där i den gassande, vidriga solen och tre pojkar studsade runt på scenen och sjöng om någon självis eller vad det var och alla tjejerna skrek sig hesa så vi antog att det var The Foo. Det visade sig dock senare, när en annan grupp pojkar kom in och presenterades som The Foo, att de första hade varit några andra.
 
Säga vad man vill om vad man vill, men man känner sig sällan så gammal som när man står och väntar på Björn Skifs och inte ens vet hur dagens småtjejers idoler ser ut. Såatte, gammal på riktigt nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback