Det var inte meningen.

Så här var vädret i lördags när jag och Bekanten var på Skansen och sedan gick stan runt. Inte superbra. Speciellt inte med tanke på att jag har varit dålig. På dagen är det okej men på kväll, natt och morgon är det inte skoj. Jag blev naturligtvis värre efter i lördags. I fem nätter har jag fått sova med extra kudde för att få upp huvudet för min krånglande hals. Väcker mig själv på nätterna för att jag är så torr att jag varken kan andas eller svälja ordentligt och att det därför gör ont. Efter i lördags har det eskalerat. Nu tappar jag nästan helt rösten på kvällskanten. Jag kan få fram ljud, men de låter inte speciellt mänskliga och de gör fruktansvärt ont. Men så några timmar på dagen är det lugnt, min röst är svag men det gör inte ont eller något. Väldigt underligt med tanke på att jag nästan går under på kvällarna/nätterna.
 
Hur som helst. I lördags kunde jag inte neka Bekanten Skansen, han hade pratat exalterat om det hela veckan. Eftersom jag var lite dålig skulle vi bara ta en kort, kort promenad där uppe* för att sedan göra några ärenden på stan innan vi köpte med oss mat hem från Hötorgshallen. Eller hur. Vi gick hemifrån klockan tio. Var hemma efter klockan fem. Inte okej. Inte okej alls. Var så sjukt trött på slutet. Vi var inte så länge på Skansen men däremot blev turen på stan evighetslång. Vi var överallt. Menmen, man är väl helt enkelt fortfarande ung och dum.
 
Bekanten har också blivit dålig så igår låg vi båda två i soffan hela dagen. Idag missade jag skolan för att jag försov mig på grund av en sömnlös natt... Så, det går bra nu.
 
 
*Vi har årskort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback