Vackra kvinnor och en bok med sagor.

Som ni kanske minns införskaffade jag mig en hög med Barnes and Nobles-böcker i somras, och häromsistens kom den sista delen i samlingen så som den ser ut nu. Sagor i överflöd. Och som ni kanske också minns hittade jag några bokmärksbilder jag blev kär i för någon vecka sedan. Innan jag blev sjuk besökte jag och Bekanten en annan Office Depot-affär och där hittade jag samma bild fast i anteckningsboksform, samt en annan minst lika fin bild.
 
Självklart kunde jag inte stå emot så nu har jag anteckningsböcker för resten av livet. Det enda problemet är att de allra flesta är i A5-format så jag måste försöka få tag i en sådan pärm. Jag såg en på stället där jag köpte anteckningsböckerna ovan men den kostade bortåt tvåhundra kronor, och det känns inte som en rimlig summa för en pärm. Menmen. Det är ju ingen livshotande kris så jag känner mig säker på att det kommer att ordna sig förr eller senare.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej!

Jag heter Johanna och jobbar på Barnebys.se, en hemsida där vi samlar alla auktioner på ett och samma ställe.

Jag gillar din blogg och vill höra om du kanske skulle vilja vara med på vår Blogglista. Du får då en länk av mig att klistra in på din blogg vilket gör att du även dyker upp på vår hemsida, barnebys.se. På detta sätt driver vi trafik till dig och vise versa.

Är detta något du kan vara intresserad av får du jättegärna kontakta mig för mer information eller frågor.

Kika in blogglistan kan du göra här: http://www.barnebys.se/blogglistan.html


Vänliga hälsningar, Johanna

2013-09-06 @ 14:30:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback