Naturhistoriska riksmuseet.

Nu vet jag inte om ni någon gång sett America's next top model, men om ni har det så vet ni hur Tyra Banks ofta klagar på att modellaspiranterna inte har rätta "suget" i ansiktet. Att de skulle ha gett ett mer intensivt intryck helt enkelt. Lite så känner jag att jag skulle vilja sagt till människan som gjorde lokattenhär ovan. Den är liksom mitt uppe i en attack med ansiktet ser mest ut som om det tittar på torkande färg. Och nu är jag för all del ingen lokattsanfallsansiktsuttryckexpert*, men det känns inte som om att inlevelsen finns där.
 
Hur som helst så har jag och Bekanten alltså varit på Naturhistoriska nyligen. För kanske drygt en vecka sedan. Det var i alla fall någon gång nu under min, som vi alla tröttnat på att läsa om, hostperiod. Och herregud vad stort Naturhistoriska är. Vi började med att gå lite på övervåningen, sedan såg vi på Cosmonova, sedan åt vi, sedan fortsatte vi på ovanvåningen varpå vi gick nedervåningen. Och när vi kom till nedervåningen så trodde jag på riktigt att det aldrig skulle ta slut. Något som däremot var slut var jag. Jag rekommenderar verkligen inte att gå dit om ni inte är fullt friska. Jag var så trött att jag på riktigt inte orkade titta längre. Bekanten fick släpa mig runt där på slutet. Fem timmar var vi där, vilket kanske inte låter superextremt, men det kändes som minst det dubbla.
 
Det var väldigt fint, men under mina dåvarande förutsättningar alldeles för överväldigande. Men, Bekanten älskade maten*** så vi ska snart dit igen så då kanske jag kan uppskatta utställningarna så som de förtjänar att uppskattas.
 
 
 
*Där har ni ett redigt hänga gubbe-ord.**
**Även om nu för all del alla vet att korta ord är svårast att gissa sig till.
***Tro mig, just matutbud styr våra utflykter i väldigt hög grad. Sedan vi var på Naturhistoriska, för alltså en dryg vecka sedan, har Bekanten tagit upp deras goda lunch kanske fem gånger och önskat sig dit igen.

Kommentarer
Postat av: Renées ateljé

Hahaha! Det var det första jag tänkte på också när jag såg den! Så himla dåligt:p

Svar: Jag vet, helt sjukt! =)
therese


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback