Årets önskelista.

Jag gjorde klart årets önskelista häromdagen och skickade till Tomten, alltså pappa. Innan någon sätter något i halsen är det naturligtvis inte så att jag förväntar mig att få allt på listan av min stackars pappa. Jag har bara de senaste åren haft som vana att från och med några månader innan jul ha en lista på mobilen där skriver upp sådant jag kommer på vartefter jag kommer på dem sedan får han välja fritt. Tycker det blir roligare så.
 
Listan nedanför är den som skickades till pappa, dock utan alla länkar, det kändes onödigt att ta med här. Den är utan inbördes ordning men om jag skulle välja en sak skulle jag välja GlossyBox. Och så vill jag väldigt gärna ha Color Wheel. De kostar tolv kronor styck så jag hoppas att jag kan få ett gäng sådana oavsett vad annars jag får. Om jag får något alls alltså. Pappa, förlåt Tomten, kanske inte tycker att jag varit snäll nog för klappar i år.

- GlossyBox!
Det jag fick i födelsedagspresent.
- Takedown twenty (bok)
- Mr popper's penguins (dvd)
- Narnia (dvd)
Del 1-3
- Bones (dvdbox)
- Sminkborstar
- Stekgryta
Tror det heter så? Sådan man kan göra grytor och sådant i, som är sådan där beläggning i du vet?
- Skärgrej
Vet inte vad det heter men sådan där "platta" man han om man exempelvis ska skära papper med kniv? Sådan där rutad så man kan skära rakt och så?
-Sephora
Det finns alltid något jag vill ha på Sephora, så eventuellt gå förbi där när du är här.
- Lush
Eventuellt någon av deras julklappsboxar
- Nagellacksställ
- Color wheel!
Transparent! Och många! Gärna för en 100-lapp.
- Förvaringsbox Muji
Sett på Åhléns

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback