Sephora.

Lite av det jag köpte. Älskar de här grejerna från benefit.
 
Det är verkligen tur att jag inte är i Täby C oftare för det blir så himla dyrt för mig där. Inte för att jag tycker att centrumet har ett bra utbud av butiker, för det har det inte, utan för att där ligger Sephora. Och jag älskar som bekant Sephora. Och att besöka Sephora blir för mig dyrt.
 
Jag försöker försvara mina inköp med både det ena och det andra, men det går inte komma ifrån att det inte är okej att jag de två gånger jag varit där vardera gång spenderat drygt tusen kronor. Eller ja, de i butiken tycker säkert det är mer än okej. Fast om jag ska bara helt ärlig tycker jag också att det är helt okej. Det okejiga trumfar så att säga det dåliga samvetet.
 
Hur som helst. Den här gången var jag inne två gånger* eftersom jag första gången glömde köpa det jag planerat från början. Och det var... Obekvämt. Människorna som jobbade där inne mindes mig tydligen väldigt väl för de sa alla något i stil med "välkommen tillbaka" eller "du hittade något mer?". Jag hoppas i alla fall att de mindes mig av någon bra anledning, och inte någon dålig sådan. Som exempelvis att jag åkte till en sminkaffär osminkad. Eller så kom de bara ihåg Bekantens rosa mössa, och kopplade mig till honom. Vad vet jag.
 
 
*Okej, det var jag första gången också - men då blev i alla fall inte effekten den samma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback