Det här med färger och PLL.

Något som jag tycker är irriterande är hur olika färger ser olika ut på olika skärmar. Bilden ovan är exempelvis på min målardator kall, men på en annan dator jag sitter vid nu, och på min mobil, är färgerna varma. Hur apigt som helst eftersom det varma inte alls är lika fint som det kalla. Vilket så klart gör en nojig över hur det blir på andras skärmar. Man vill ju av naturliga skäl att det ska vara det snygga.
 
Och så Pretty Little Liars. Det måste vara någon som betalat alla att skriva om hur bra det är. Jag såg på första och andra säsongen, men tröttnade i början på trean så har inte sett sedan dess. Men nu kan man verkligen läsa om den över allt, och vem vore jag om jag inte vek mig för lite klassisk propaganda? Så jag har haft på det i bakgrunden medan jag hållt på med bilden ovan, eftersom mina Adam och kompani-poddar snart är slut och jag vill förlänga deras existens, men jag vet inte jag. Jag kan inte riktigt se tjusningen. Tycker överlag det är tröttsamt med serier som bara maler på utan att komma någon vart. Kan de inte bara säga vem "A" är och gå vidare med sina liv tänker jag.
 
Det samma som med The Killing. Inte alls förtjust i de första två säsongerna, sååå segt. Rosie hit och Rosie dit. Men den tredje som går nu är jag riktigt förtjust i, hoppas bara de har vett att avsluta det fallet i den här säsongen. Och på tal om The Killing. Kinnaman får mig att sträcka mig efter skämskudden varje gång han är gangsta-wannabe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback