Change of plans.

Sallad, avokado, kräftstjärtar, räkor, broccoli, quinoa, bulgur, morot, ost, skinka, majs, ärtor, bönor och gud vet vad.
 
Igår var vår plan att ta en promenad som avslutades på Hötorgshallen för att inhandla meze. Jag minns inte vad stället heter, men det ligger på nedervåningen bredvid Systemet. Hur gott och prisvärt som helst. Man får så mycket mat att det blir rester över till lunch också. Eller ja. För mig i alla fall. Bekanten kan aldrig hålla sig utan äter upp allt direkt för att det är så gott.
 
Hur som helst så visade sig, när vi kom dit kvart över treish, att de stänger klockan tre på lördagar under sommaren. Katastrof. Sjukt dålig tid på en lördag, speciellt på ett ställe som säljer mat. Det var dock inte mycket bättre vintertid, då stängde de fyra. Jaja, man kan ju inte köpa det som inte finns, som pappa brukar säga, och eftersom ingen av oss var på matlagningshumör gick vi och köpte sallad i stället. Jag är egentligen väldigt tveksam till sådana där salladsbarer där man tar själv eftersom man aldrig vet vad människorna innan gjort, men det är ju gott så det fick gå. La till keso, vindruvor och balsamico hemma. Hur gott som helst. Och meze, det får det bli i veckan i stället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback