Fix och trix.

Har haft en ganska tråkig helg. En helg som dock gett givande resultat. Bland annat har en skrivbordshörna installerats i sovrummet, jag är kanske inte helt nöjd med att den är placerad just där - men vad gör man. Sedan har som jag skrev igår utrensning i alla dess former skett.
 
Planen att en hylla skulle åka upp inne i ett förråd/en garderob idag, men hade IKEA glömt att skicka med skruvar så det får vänta. Första gången jag haft problem med IKEA-grejer. Förstår inte alls varför alla klagar på dem. Är väl bara för att man "ska" göra det antar jag. Hur som helst fick jag i alla fall upp vimplarna*, det var ju ändå det viktigaste.
 
Just det, för den som undrade hur det gick med serierna: Idag gick jag upp kvart över sju för att titta. Tror ni inte att Bekanten är vaken och säger "jag är jättehungrig så jag måste gå upp snart". Så en knapp halvtimme senare kom han uppstövlandes från sängen och jag fick snällt gå och äta frukost. Gick dock tillbaka till datorn efter det så fick åtminstone se Grey's och Vampires innan jag hade slut på fri tid.
 
 
*Små söta saker jag köpte på Lagerhaus innan jul men aldrig fann någonstans att hänga åkte upp där inne för att liva upp stämningen lite. Skulle ha varit en bild på det men min dropbox vaknade visst på fel sida idag.**
**Det var ändå finare i teorin än i praktiken så ni missar inget jätteviktigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback