Förhoppningsvis blir det bättre inom en snar framtid.

Okej. Något jag inte berättat är att jag börjat plugga igen. En ny grej. Alltså inte samma som jag pluggade i Lkpg. Vi kan ta diskussionen om det en annan dag, men det är helt enkelt på grund av detta det ekar ganska tomt här nu för tiden. Kursen jag läser är... Jag vet inte hur jag ska förklara, men det rör sig i alla fall om massor av text. Massor, massor, massor av text om saker jag inte kan det minsta lilla om sedan tidigare som jag nu måste lära mig.
 
Och att hela tiden skjuta upp det här pluggandet tar väldigt mycket av min tid. Idag hade jag exempelvis skoltid mellan åtta och tio. Efter det var jag alltså tvungen att komma på saker som gjorde att jag inte "kunde" plugga.* Så som ni förstår hamnar just det här skrivandet lite åt sidan nu. Och allt annat. Som exempelvis målandet. Herregud vad jag saknar exempelvis torsdagstemat. Jaja. Så ligger det hur som helst till.
 
 
*Exempelvis att se de nya avsnitten av Revolution och The Following samt att ge New Girl en andra chans. Och laga mat. Duscha. Ja, ni förstår nivån det ligger på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback