Torsdagstemat, alter ego.

För större version, klicka här.
 
Veckans torsdagstema är alter ego. Jag hade i ärlighetens namn lite problem med det. Först tänkte jag på nya säsongen av American horror story* där det är en nunna med snuskiga underkläder. Men sedan tänkte jag att det är väl ett av jordens äldsta och tråkigaste. Så kom jag i stället att tänka på The Avengers som jag och Bekanten såg i helgen. Och ja. Eftersom veckan varit lite... som den varit, så orkade jag inte tänka mer så jag gjorde en klassisk superhero. För det är ju inte alls gammalt och tråkigt. Men fint tycker jag att det blev i alla fall. Frågan är bara hur jag ska kunna sluta måla olikfärgade ögon efter det här. Älskar olikfärgade ögon. Så underligt att jag aldrig tänkt på att göra det innan.
 
Hur som helst. Fler bidrag hittas under dagen hos nollfemnolltvå, det brukar finnas mycket fint att titta på.
 
 
*Adam Levine är med, åtminstone i första avsnittet. Man vet ju aldrig med den där serien. Blivit halvkär i honom efter The Voice, så det var en trevlig överraskning. Visste ärligt talat inte ens att det skulle komma en säsong två av den serien med tanke på första, men verkligen smart att ha kvar konceptet fast i ny miljö. Om ni inte sett serien borde ni göra det. Den är läskig, äcklig, överdriven och mot alla odds bra.

Kommentarer
Postat av: LADY THIRTY

Blev ju superbra! :)

Svar: Tack! Det ordnade som tur var upp sig med hjälp av nya kläder och färger. Du skulle sett den halvvägs, herregud. Jag visade den då för han jag bor med och han var tyst ett tag innan han sa "mjaa... man kan ju inte lyckas varje gång". =)
therese

Postat av: emilia

A.S.C.O.O.L.

Svar: Tack =)
therese

2012-10-25 @ 10:58:37
URL: http://nollfemnolltva.blogg.se
Postat av: aliengirl- artist, actor & dancer

Jättesnyggt ritat! :D
Jag är också med i Torsdagtemat hos bloggen Nollfemnolltvå.

Svar: Tack.
therese

2012-10-25 @ 16:01:40
URL: http://aliengirllouise.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback