Oops.

Igår var jag inne på två sidor och la "låtasbeställningar". Det vill säga: jag klickade ihop det jag ville ha utan att tänka på priser. På ena sidan var jag dock lite mer nogrann och la bara i sådant som jag behövde. Ni vet, inte behövde-behövde utan mer ville ha-behövde. I slutändan köpte jag inget och gick runt resten av dagen och var nöjd över mitt mogna beslut att inte beställa eftersom det trots allt inte var något livsnödvändigt.
 
Så blev det idag. Och min mobil plingade till för ett mail. Ett mail där det stod att min beställning var skickad. Först blev jag jättearg eftersom jag inte beställde de där behovssakerna. Sedan. Ja. En, mycket liten, glödlampa tändes över huvudet. Sakta, som en sådan där dålig lågenergi som är helt värdelös eftersom man hinner göra det man behövde göra innan den ens nått full styrka. Och ja. Jag kom helt enkelt på att jag faktiskt beställde den där behovslistan.
 
Svordom också. Nu rör det sig inte om några enorma summor. Inte ens trehundra, men ändå. Det är ju ganska pinsamt med tanke på hur stolt jag var igår. Och eftersom jag förlikat mig med tanken att inte ha de där grejerna så var det ju minst sagt ett onödigt köp. Även om jag så klart inte kommer tycka det när det dimper ner i lådan. Men ändå. Svordom också igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback