Metro, måndag.

I gårdagens Metro fanns det med en sådan där klassiker där de frågar folk på stan saker. Igår var frågan om de var oroliga inför lågkonjunkturen. Och. Ja. Nedan ser ni hur en svarade...
 
"...folk kommer alltid att köpa blommor..." Vet du vad floristen Sabine, det tror jag inte. Om det blir så att lågkonjunkturen slår till ordentligt. Folk blir arbetslösa. Förlorar besparingar. Då tror jag att just blommor är en sådan utgift som kan komma att bli struken ganska tidigt i folkhemmen. Helgbuketten kanske inte står högre i kurs än att, exempelvis, köpa blöjor och mat till lille Timmy. Men visst. Det kanske bara är jag som är negativ. Folk kanske kommer köpa blommor som aldrig förr i en lågkonjunktur.
 
 
 
När vi nu är inne på gårdagens Metro såg jag även den här artikeln om hur hundägares tänder förstörs. Och jag kan säga som så att människor som håller på att byta saliv med sina hundar förtjänar de där bieffekterna och så mycket mer. Herregud. "...hundägare som gillar att...eller slicka dem i munnen..". Värt att notera är att det är en reklam för tandläkare till höger.
 
 
 
Slutligen vill jag bara uppmärksamma att igår var första gången jag läste Backmans Metro-krönika live i tidningen. Det kanske inte är så intressant, men det var spännande för mig. Jag måste dock erkänna att jag nog föredrar hans blogg av den anledningen att den inte ger mig trycksvärta på fingrarna.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Ja, det känns som att politikerna hetsar till något slags konstig optimism mitt i denna superkris. Satt och lyssande på partidebatte på P1 igår, kändes ju inte speciellt upplyftande om man säger så. Och att sedan vad åtminstone jag upplever som majoriteten av folket fortfarande svarar som floristen i metro gör ju inte saken bättre "inte så insatt" hm hm


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback