Idioti.

Ellos, det finns inte ord nog för att beskriva tacksamheten jag känner över att ni noterat min födelsedag. Verkligen. Det värmer hjärtat. Det har verkligen gett mig den knuff jag behövde för att äntligen se till att ta bort min adress från era utskick. För ett halvår sedan beställde jag en sängkappa, sedan dess har jag fått kataloger, brev och andra utskick minst en gång i veckan. Lathet har gjort att jag inte satt stopp för eländet (förlåt Moder Natur), men nu är det gjort.

Eller ja, jag har åtminstone mailat dem om det. För någon "Avsluta-knapp" fanns det självfallet inte...

Kommentarer
Postat av: Robin

Har samma problem. Kallar dem numera Terroristverket. Marknadsavdelningen på Ellos kan inte vara särskilt miljömedvetna. Skicka massa skit varje vecka. Erbjudanden om att man får 1 kr i rabatt om man handlar för 2000 kr. Sen tycker jag att det är rätt problematiskt att reklamen inte är styrd efter kunden. Dom kan ju inte förvänta sig att jag, som kille, ska köpa en sommarklänning för 149 kr. Nä, nu ryker det! Vill jag handla kommer jag till dom, och inte dom till mig.

2011-05-06 @ 19:32:41
Postat av: annuendag

Sv: Ja, jag fick som svar på mitt avslutande att jag kunde komma att få utskick i ytterligare 60 dagar för att adresserna togs ut i förväg. Ganska så mycket i förväg alltså, men 60 dagar sedan är jag äntligen fri. Min födelsedagspresent jag fick av dem var 250 kr i rabatt om jag handlade för 850, bra deal...



Och nu vill jag ju inte skriva något fint om Ellos, men de kanske är moderna och snarare ser det som att killar år 2011 faktiskt kan vilja ha en sommarklänning för 149, alternativt att du har en flickvän att köpa överraskningspresentkläder till? =)

Postat av: Robin

Nja, men jag har också övergett dem nu efter ett mail.



Tyvärr har jag ingen flickvän som jag kan överraska med kläder. Visst verkar jag charmig nog att vara värdig en flickvän?

2011-05-07 @ 21:47:28
Postat av: annuendag

Haha, det får du nog fråga någon som känner dig =)

2011-05-09 @ 13:40:08
URL: http://annuendag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback