Livliga drömmar?

Så här vaknade jag i morse, halvvägs ur sängen. Det är alltid ett äventyr att vakna på morgonen och få reda på vad jag hållt på med. Det är inte för inte jag har kallats för ett besvärligt sovsällskap om vi säger så. Hemma i lkpg har jag en större säng så där ligger åtminstone ovanpåmadrassen still men på sängen här på ön så är det bara en tunn sak som varje natt glider från sin plats. Ja, förutom när jag hade ramlat ner för trappen det vill säga. Morgonen efter det låg madrassen på precis samma ställe som när jag gick och la mig.

Men är som ovan visas inte bara madrassen som far runt, det har hänt både lite nu och då att jag vaknar liggandes åt fel håll i sängen. Halvvägs ur sängen var dock nytt för mig. Jag har dock ramlat ur vid något tillfälle.



Älskar för övrigt mitt nya påslakan, vitt fullt med rosa rosor. Sätter väl feministerna kaffet i halsen om de får syn på det. En tjej som har rosa! Katastrof! För att inte tala om klänning! Nej, jag är minsann en skam för kvinnosläktet. Eller så är alla kärringar som tycker att flickor ska vara precis som pojkar det. Och som hela tiden utmålar personer utan snopp som offer. Ja, det är nog mest kärringarna som är problem, inte det faktum att jag uppskattar ett rosa överkast och klänning.

Kommentarer
Postat av: Joel

Det som står i kursiverat är ju riktigt bra sagt ;)

Postat av: annuendag

ALLT jag säger är riktigt bra sagt! =) Men, ja. Jag håller med.

2011-06-26 @ 23:04:43
URL: http://annuendag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback