20-8+1.

Häromdagen kom som säkerligen flertalet observerat höstkatalogen från H&M. Jag satte mig för att kolla igenom den medan pappa och Lillebror räknade ut hur listerna till de nya golvet skulle sågas. Helt perfekt arbetsfördelning om ni frågar mig. Hur som helst så började jag hundöra de sidor där det fanns något jag var intresserad av och... ja, det gick ju som det gick.


Nu har jag i alla fall lyckats ta mig igenom markeringarna och hemsidan vilket resulterade i tjugo artiklar. Lite för mycket med andra ord. Efter nogrann sållning lyckades jag dock till slut ta mig ner till tolv. Fast det blev tretton till slut eftersom jag hittade ett par byxor* jag tänkte att jag skulle vilja prova. Till mitt försvar vill jag dock påpeka att det inte rör sig om enkom klädesplagg.

Självfallet fanns dock inte örhängena kvar som jag nästan dog lite av när jag såg dem. Hur snygga som helst, och inte mina. Får se om jag har tur och det fins något par kvar i Linköping när jag återvänder dit.**


*Jag vet, jag är lika chockad som ni förmodligen är. Men vem vet. Efter tre år utan att någonsin ha byxor är det kanske dags nu? Den som lever får se.
**Glaset sägs ju vara halvfullt, så jag måste ju hoppas åtminstone.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback