Nu blir jag trött på mig själv.

Jag och en jag känner har haft det lite... låt oss kalla det ostadigt i vår relation på senaste och eftersom jag kände att jag inte var på världens bästa humör, och vet om att han ska iväg i helgen till ett ställe där han verkligen får vara ledig och ha det skönt som han sett fram emot, skickade jag ett sms där jag skrev att vi kanske ska ta "paus" under helgen så han får ha det bra utan eventuella ostadigheter mellan oss.

Väldigt fin och omtänksam gest eller hur? Jag tyckte det med. Ända tills jag märkte att jag blev mer och mer irriterad på honom för att han inte direkt klart och tydligt sa emot att han självklart inte ville vara utan mitt sällskap i helgen. Att han inte omedelbart skrev att det var dumheter jag föreslog det vill säga. Och då var det ändå jag som försökte övertala honom, medan han mer la energi på att det skulle gå bra och så.

Han fick i alla fall sin vilja igenom att vi i alla fall skulle försöka och se om vi klarade oss undan ostadigheter. Självklart ska jag se till att försöka mitt allra hårdaste att uppföra mig väl, men om det går åt skogen så har han ju i alla fall haft chansen att slippa undan - så egentligen är det ju i så fall inte mitt fel.

Suck. Finns det någon dramaserie jag kan vara med i?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback