"I-landsproblem" är också problem!

Sedan jag publicerade förra inlägget har jag befunnit mig här. Jag har läst 15 sidor inlägg. I princip varenda inlägg på de sidorna förutom de om bloggfikorna. Nu tänkte jag sluta läsa för den här gången, inte för att jag vill utan för att det känns som en hälsosam grej att göra. Så ska försöka göra något produktivt en liten stund nu. Sedan tänker jag dock fortsätta läsa.

Tänk om kurslitteratur var lika spännande...

Men när vi nu ändå är inne på bloggar så tycker jag att det är väldigt svårt att hitta nya  som är intressanta att läsa, och de man läst hitintills har i princip alla slutat leverera. Och ja, ibland hittar man någon ny rolig, men så går det ett litet tag så inser man att man överskattat den från början och tröttnar igen. Jag kan ärligt talat säga att det bara finns en blogg jag numera följer med fortsatt intresse, och den har jag läst ett par år. Nästan sedan den startades. Med tanke på hur många tusentals det finns så är ju det egentligen en ganska deprimerande siffra.

Fast å andra sidan är jag måttligt intresserad av människor som har sex innan de fått all kroppsbehåring och blir med barn. Mitt intresse för bilder på rinnande vattenkranar, grässtrån och snötäckta grenar är även det tämligen svalt.  Samma med information om de senaste ASOS-beställningarna. Och så vidare. Men jag antar att det är mig det är fel på, inte utbudet. Jag är väl helt enkelt för gammal nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback