Stackars mig.

Jag lider av migrän, ett par gånger om året. Och nu har jag haft huvudvärk idag, igår och i förrgår. Värre och värre för varje dag. Jag har mycket skoj att se fram emot i helgen med andra ord.

Mina huvudvärks- och migränproblem har resulterat i att jag har tre olika värktabletter. Först "vanliga" för den lägsta formen, det vill säga den som motsvarar vanlig huvudvärk. Sedan har jag en sort för mellanläget. När det är mellan värre än vanlig huvudvärk och mild migrän. Här spelar även doseringen in. En eller två tabletter beroende på var på skalan värken befinner sig. Slutligen finns då moderskeppet. Sorten för när migränernas migrän slår till. De säljs till och med enkom två tabletter åt gången.

Problemet med det här, bortsett från värken det vill säga, är att det inte alltid är lätt att ha koll på var på den här skalan man befinner sig. Nu exempelvis vet jag att jag är på mellansorten. Jag är dock inte säker på om det är en eller två tabletter som gäller. För å ena sidan vill jag ju inte stoppa i mig mer än nödvändigt, samtidigt är det inte heller ett trevligt alternativ att ta för lite.

Och ni som är emot all sorts av tabletter. Skruva er. Det visar en av två saker. Antingen har ni inte speciellt ont. Eller så är ni bara idioter. Fast idiotgrejen är egentligen inte sann. Kan inte tänka mig att någon, hur idiotiskt lagd människan än är, skulle stå ut med migrän och strunta i att i alla fall försöka lindra den av principskäl.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback