Påminnelse/Krav från universitetsbiblioteket.

Ifall jag var biblioteket skulle jag vägra låna ut fler böcker till mig själv. I princip varje gång jag lånat en bok så blir den tillbakalämnad först efter att jag fått ett påminnelsemail om att lånetiden gått ut. Eller nej, inte ens då förresten. I nio fall av tio brukar jag efter ett sådant mail logga in och se efter om den går att låna om boken. Om det går så gör jag det och sedan ligger den här hemma tills ett nytt påminnelsemail kommer  varpå jag loggar in för att se om den går att låna om så leker vi den leken ett par omgånger innan jag slutligen lyckas få med mig boken till biblioteket för inlämning.

Jag är en lika vidrig bibliotekskund när det kommer till reservationer. Om man har reserverat en bok man sedan inte ämnar hämta vill dem att man ändå går till biblioteket, lånar den och lämnar tillbaka den. Detta för att boken annars står obrukbar x antal dagar i onödan antar jag. Det gör jag aldrig.

Och det är ju faktiskt inte alls så att jag åtminstone några gånger per vecka befinner mig på campusområdet och därmed kunde gå ner till biblioteket och lämna tillbaka böckerna, nej då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback