Ett långt inlägg om just ingenting.

Efter mycket velande fram och tillbaka har jag nu tagit klivet och bestämt mig för en ny mobil. Det gjorde ont i hjärtat för jag älskar min babyrosa lur, men den har börjat spöka lite nu och då så det var egentligen inte så mycket att välja på.

Att välja vilken modell man ska ha sedan. Herregud. Mina senaste två mobiler* har varit väldigt tjejiga till utseendet och i dagsläget finns egentligen ingen sådan ute på marknaden. Åtminstone ingen som tilltalar mig. I alla fall så var jag inne en snabbis på en mobilaffär idag för att titta på Sony arcen som jag kollat lite på online tidigare. Men den föll mig inte alls i smaken live. Däremot fattade jag tycke för LG optimus 2x och efter googlande så får det helt enkelt bli den.

Det gör mig lite besviken att jag inte känner mig sådär extremt överspänd av förväntan att få den i min hand, men när jag tänker på allt fint som jag kan göra med den känns det dock väldigt bra.


*Jag minns inte vad de heter. Men den jag hade innan min nuvarande var någon guldfärgad sak från Nokia med läderimitation och en tygflärp på sidan. Helt underbar. Och min nuvarande är en babyrosa LG. Också fantasktiskt vacker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback