Fint att leva i en sådan framåtsträvande värld som fokuserar på mänskliga rättigheter.

Tänk, jag har alltid beundrat människor som tycker att det är bättre att ett oönskat barn sätts till världen än att embryot till det barnet aldrig blir något barn. Eller barn som skulle föds in i en allt annat än en positiv livssituation. Jag tycker det är fina personer som tycker att det är bättre att inte bara barnet, utan även dess hela omgivning, ska lida en livstid än att möjligheten till abort finns. För att inte tala om vilken skam det är att våldtäktsoffer ska ha möjligheten att välja att inte föda barnet efter en våldtäkt vilken lett till graviditet.

Eller så tycker jag tvärtom. Ja, så är det nog. Det är helt sjukt att det på riktigt år 2010 släpps igenom en resolution som säger att enskild individ, sjukhus eller hela instutioner kan säga "Nej, vet ni vad Jag har bestämt att Jag tycker att abort är fel. Det står för all del i lagen att det är en lagstadgad rättighet med abort och det  är  visserligen något som jag är utbildad till och som ingår i mina arbetsuppgifter, men nej som sagt så tycker Jag att det är fel så Jag struntar i det."

Men grattis alla fanatiker. Nu får ni kanske möjligheten att förstöra ännu fler människoliv. Både sådana som lever idag och sådana som än inte finns.

Kommentarer
Postat av: Pickford

Amen 1.

2010-10-14 @ 14:24:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback